2014. április 24., csütörtök
  • A Magyar Mezőgazdaság Kft. munkatársai a 21. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon az I. csarnok 101-es standján várják az érdeklődőket, olvasóikat és partnereiket kiadványaikkal, köztük a kiállítás hivatalos lapjával, a Magyar Mezőgazdasággal!         Olvassa a legfrissebb mezőgazdasági híreket minden nap az MmgOnline agrárhírportálon!       Megjelent a Kistermelők Lapja 2014. áprilisi száma!         Ezen a héten MMGgépPiac melléklet a Magyar Mezőgazdaság és a Kertészet és Szőlészet hetilapokban!         Ezen a héten Magyar Juhászat melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!         Megjelent a Kerti Kalendárium 2014 májusi száma!

Lapszemle

Fontos a vetésterv!
Kerti Kalendárium (2013-3. szám)
Dr. Terbe István
2013.03.05., kedd, 18:36

A jól tervezett, alaposan átgondolt vetésterv még a konyha- és házikertben is több hasznot, nagyobb bevételt jelent a gazdáknak. Többféle zöldség kerülhet a család asztalára. A jól átgondolt választék pedig segíti a piaci értékesítést.

A vetésterv vonatkozik a növény- és fajtaösszetételre, a tápanyag-utánpótlásra, a növényvédelemre, a növények elhelyezésére és sorrendjére, vagy ahogy szaknyelven mondjuk, a vetésforgó alkalmazására. (...)
 

 

 

 

A cikket a Kerti Kalendárium 2013-3. számában olvashatja.

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!